Yoghurtmarinerte kyllingspyd
10. juli 2019
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 2 kyllingfileter
- 200 g naturell yoghurt
- 2 fedd hvitløk – finhakket
- 1 ts malt ingefær
- 1,5 ts salt
- 1 ts chilipulver
- 1 ts paprikapulver
Del kyllingfiletene i terninger og legg de i en pose. Bland sammen resten av ingrediensene og hell over kyllingen. Legg i kjøleskapet minimum to timer. Brukes grillspyd av tre, husk å legge dem i bløt minst 30 minutter. Tre kyllingen på spydene, jeg brukte 4 spyd. Pensle lett med olje så de ikke setter seg fast i grillen. Grilles godt på begge sider til kyllingen er gjennomstekt.
TOMAT OG LØKSALAT
- 1 tomat
- 1/2 rødløk
- 2 ts sitronsaft
- 1 ss olivenolje
- Salt og pepper
Del tomat i tynne skiver og del de igjen i to. Finsnitt løk. Ha alt i en bolle og tilsett resten.
Jeg hadde couscous til. Tilbered etter anvisning på pakken, jeg tilsatte også litt finhakket persille.
Nyere