Wrap med ribbe
11. november 2019
Etter en ribbemiddag er det ikke uvanlig å sitte igjen med masse ribbe. Her kommer et lite tips fra meg til å få brukt opp litt av restene.
2-3 porsjoner
INGREDIENSER
- 1 eple
- 1 rødløk
Del eplet i tynne båter og løken i skiver. Stek dette i ei stekepanne til løken er myk. Legg dette tilside.
- 450 g ribbe
- 3 ss brunt sukker
- 4 ss soyasaus
- 200 g rødkål (den som er ferdig)
Fjern svoren og noe av fettet på ribba og del i mindre biter. Ha det i stekepanna og la det få litt farge. Tilsett sukker og soyasaus og la det surre et par minutter.
Tilsett epleblandingen og rødkål og la det surre til alt er varmt. Smak eventuelt til med salt og pepper.
I tillegg trengs 2 tortillalefser eller lomper pr person.
Legg litt av blandingen på lompene og rull sammen.
Forrige
Prinser
Nyere