Vaniljesauskake
7. februar 2021
Med vaniljesaus i røra blir resultatet veldig saftig, kaka holder seg også godt i flere dager. Det blir også en veldig god smak av vanilje.
1 kake
INGREDIENSER
- 5 dl vaniljesaus
- 150 g smør
- 250 g sukker
- 2 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 350 g hvetemel
- Topping: sukker og kanel
Smelt smøret og rør inn vaniljesaus og sukker. Tilsett resten og miks det sammen til ei klumpfri røre.
Dekk ei form på ca 25×30 cm med bakepapir og hell røra oppi, bre røra utover så den dekker forma. Strø sukker og kanel oppå.
Stekes på nederste rille på 180 grader i ca 40 minutter.
Avkjøl litt i forma før den løftes forsiktig ut og avkjøles på rist.
Kan fryses
Forrige
Blinis med røkelaks
Nyere
5 kommentarer
Rigmor Lerengen
Jeg ønsker oppskrifter
Anne Mari Hjelmeland
Hei hvor mye blir 350 gr mel i dl ?
Gro
Ca 5,8 dl
Rigmor Lerengen
Skal der ikke være egg i Vaniljekaken?
Gro
Nei ingen egg i denne