Fisk,  Middag

Torskepanne

En enkel og god hverdagsmiddag.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1/2 pk bacon
  • 250 g torskefilet
  • 1 gulrot
  • 1/2 løk
  • 1/4 brokkoli
  • 1,5 dl vann
  • 1,5 dl fløte
  • 1 buljongterning (fisk)
  • 1 ts maisenna

Stek bacon og legg det til side, blir det mye fett i panna så tøm ut litt.

Skrell gulrot og del i tynne skiver. Skrell og hakk løk, del brokkoli i små buketter. Ha grønnsakene i panna og stek noen minutter, de skal såvidt begynne å bli myke. Skyv grønnsakene til sidene og legg fisken i, stek til den begynner å bli gyllen på den ene siden.

Rør sammen vann, fløte, buljong og maisenna. Snu fisken og hell fløteblandingen oppi. La det småkoke til fisken er ferdig. Smak eventuelt til med salt og pepper. Del det stekte baconet i biter og strø over rett før servering.

Serveres med kokte poteter eller ris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *