Sukkerbrød
7. juli 2019
Et høyt og luftig sukkerbrød klar til å fylles med noe godt. Sukkerbrød er kjempefint å fryse, avkjøl det helt og pakk det forsiktig inn i et kjøkkenhåndkle med en plastpose utenpå der. Del sukkerbrødet i 2 eller 3 lag mens det er halvfrossent, da er det enklere.
INGREDIENSER
- 5 egg
- 200 g sukker
- 100 g hvetemel
- 100 g potetmel
- 1 ts bakepulver
Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis. Sikt det tørre sammen og vend dette forsiktig inn med en slikkepott. Ha bakepapir i bunnen på ei 24 cm rundform og hell røra oppi.
Sett rista helt nederst i ovn, ikke på nederste rille men helt i bunn. Stek sukkerbrødet der på 175 grader i 30-35 minutter. Avkjøl noen minutter, skjær forsiktig langs kanten med en kniv og ta av ringen, avkjøl på rist.
Forrige
Kyllingform
Nyere
2 kommentarer
Jorunn
Hei.
Bruker du varmluft eller over/under varme?
Gro
Jeg bruker over/undervarme