Et høyt og luftig sukkerbrød klar til å fylles med noe godt. Sukkerbrød er kjempefint å fryse, avkjøl det helt og pakk det forsiktig inn i et kjøkkenhåndkle med en plastpose utenpå der. Del sukkerbrødet i 2 eller 3 lag mens det er halvfrossent, da er det enklere.
INGREDIENSER
5 egg
200 g sukker
100 g hvetemel
100 g potetmel
1 ts bakepulver
Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis. Sikt det tørre sammen og vend dette forsiktig inn med en slikkepott. Ha bakepapir i bunnen på ei 24 cm rundform og hell røra oppi.
Sett rista helt nederst i ovn, ikke på nederste rille men helt i bunn. Stek sukkerbrødet der på 175 grader i 30-35 minutter. Avkjøl noen minutter, skjær forsiktig langs kanten med en kniv og ta av ringen, avkjøl på rist.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok
2 kommentarer
Jorunn
Hei.
Bruker du varmluft eller over/under varme?
Gro
Jeg bruker over/undervarme