Fisk,  Middag,  Pasta

Stekt ørret med kremet pasta

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 250 g ørretfilet
  • 150 g tagliatelle
  • 150 g asparges
  • 100 g sukkererter
  • 1 dl fløte
  • 1 eggeplomme
  • Salt og pepper

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet.

Krydre fisken med salt og pepper og stek den i smør i ei stekepanne til den er gyllen på begge sider og akkurat gjennomstekt.

Del asparges og sukkererter i mindre biter. Kok opp lettsaltet vann og legg i asparges, la den småkoke 2-3 minutter. Legg i sukkerertene helt tilslutt, de trenger bare et raskt oppkok. Hell av vannet.

Visp lett sammen fløte og eggeplomme og hell dette over pastaen. Tilsett grønnsakene og vend sammen. Serveres med den stekte fisken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *