Smørbrød med eggerøre og røkt laks
16. januar 2020
Et skikkelig smørbrød som er raskt å lage. Passer like godt til vennelunsjen som til kveldskosen.
4 smørbrød
INGREDIENSER
- 4 egg
- 1/2 dl melk
- Salt
- 1 ss finhakket gressløk
Vispes godt sammen. Smelt ei teskje med smør i ei stekepanne og hell blandingen oppi, bruk høy varme. Bruk en slikkepott og trekk røra inn mot midten etterhvert som det stivner.
Eggerøra fortsetter å stivne etter den er tatt av varmen så ta den av mens den fortsatt er litt fuktig. Ha det på en tallerken og avkjøl litt.
INGREDIENSER
- 4 skiver brød
- Smør
- Salat
- 4 skiver røkt laks eller ørret
Smør brødskivene med smør og legg på litt salat. Fordel eggerøra og laksen på skivene.
Forrige
Lefserull med røkt laks
Nyere