Kjøtt,  Middag,  Pasta

Skinke og pastagrateng

3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 200 g pastaskruer
  • 1 boks bogskinke
  • 1/4 brokkoli
  • 1/4 blomkål
  • 2 stilker vårløk eller 50 g purre

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Del skinke i store terninger. Del brokkoli og blomkål i små buketter og finsnitt vårløk. Ha alt i ei ildfast form og bland det sammen.

SAUS

  • 3 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • Salt, hvit pepper og muskat
  • I tillegg trengs 100 g revet ost

Smelt smøret og rør inn melet, spe med melk til en tykk saus. Smak til med krydderne. Hell over i forma og topp med revet ost. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter eller til osten er smeltet og gyllen.

Server gjerne med godt brød til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *