Dessert

Sjokoladeostekake i glass


Fordelen med å lage ostekake i glass er at man ikke trenger å vente til ostekremen har satt seg, man kan spise den med en gang. Her har jeg brukt både hvit sjokolade og melkesjokolade og det blir skikkelig godt, mektig men godt.

4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1/2 pk oreokjeks
  • 1 kremgo naturell (125g)
  • 1,5 dl fløte
  • 1 ts vaniljesukker
  • 100 g melkesjokolade
  • 100 g hvit sjokolade

Finhakk oreokjeksen.

Smelt sjokoladen i hver sin bolle og avkjøl litt.

Ha kremost, fløte og vaniljesukker i en bolle og pisk det til en tykk krem. Del i 2 boller og rør inn melkesjokolade i den ene og hvit i den andre.

Legg kjeks, hvit sjokoladekrem og melkesjokoladekrem lagvis i dessertglass.

Kan oppbevares et par dager i kjøleskapet, dekk da med plastfolie. Vær obs på at kjeksen kan bli myk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *