Baking,  Jul,  Småkaker og kjeks

Serinakaker

En av de syv slagene for mange og det skjønner jeg at det er. Små, gode, sprø og passer perfekt på kakefatet.

Ca 35 stk

INGREDIENSER

  • 150 g romtemperert smør
  • 250 g hvetemel
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 1 egg

Smuldre smør og hvetemel sammen. Tilsett resten og kna det raskt sammen. Dekk bollen med plast og sett i kjøleskapet minimum 1 time.

PYNT

  • Eggehvite
  • Perlesukker
  • Hakkede mandler

Trill små kuler av deigen og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett, ha litt avstand. Trykk de litt ned med en gaffel, dypp gaffelen i hvetemel så sitter den ikke fast. Pensle med eggehvite og strø på perlesukker og hakkede mandler.

Stekes midt i ovn på 200 grader i 10-12 minutter. Avkjøl litt på stekebrettet før de flyttes forsiktig over på rist, avkjøl helt.

Oppbevares i en tett kakeboks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *