Serinakaker
6. desember 2020
En av de syv slagene for mange og det skjønner jeg at det er. Små, gode, sprø og passer perfekt på kakefatet.
Ca 35 stk
INGREDIENSER
- 150 g romtemperert smør
- 250 g hvetemel
- 100 g sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 2 ts bakepulver
- 1 egg
Smuldre smør og hvetemel sammen. Tilsett resten og kna det raskt sammen. Dekk bollen med plast og sett i kjøleskapet minimum 1 time.
PYNT
- Eggehvite
- Perlesukker
- Hakkede mandler
Trill små kuler av deigen og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett, ha litt avstand. Trykk de litt ned med en gaffel, dypp gaffelen i hvetemel så sitter den ikke fast. Pensle med eggehvite og strø på perlesukker og hakkede mandler.
Stekes midt i ovn på 200 grader i 10-12 minutter. Avkjøl litt på stekebrettet før de flyttes forsiktig over på rist, avkjøl helt.
Oppbevares i en tett kakeboks
Forrige
Ovnsomelett med skinke og purre
Nyere