Safarikake
27. august 2020
Denne går også under navnet flytende ostekake siden ostekremen ikke blir stiv. Dette er vel noe av det enkleste man kan lage og passer like godt på kakebordet som til dessert.
Jeg syns det blir best når det legges lagvis men ett lag funker like greit. Kjeksen blir myk så den bør lages rett før den skal spises.
All type bær og frukt kan brukes så her er det bare å bruke det man liker best.
INGREDIENSER
- 2 pk safarikjeks
Hakk kjeksen
- 200 g philadelphia, naturell
- 150 g melis
- 1 ts vaniljesukker
- 3 dl fløte
Ha alt i en bolle og pisk det til en tykk krem
- 200 g bringebær
- 150 g blåbær
- 500 g jordbær
- 2 kiwi
- 25 g mørk sjokolade
Skrell kiwi og del i biter. Hakk sjokoladen
Legg kjeks, ostekrem og bær lagvis i en bolle eller form. Strø den hakkede sjokoladen på toppen.
Forrige
Brytebrød med ost
Nyere