Risboller i langpanne
Risboller er godt og populært hele året. Lages det i langpanne blir det superenkelt og bitene kan skjæres i ønsket størrelse. Disse inneholder 2 typer sjokolade, en vanlig melkesjokolade og en tilsatt daim. Dette gir en ekstra god krønsj og med et lite dryss salt på toppen blir det så godt. Det er selvsagt mulig å kun bruke melkesjokolade eller eksperimenter gjerne med andre typer sjokolade
Oppbevares i kjøleskap eller fryser
- 2 dl fløte
- 125 g smør
- 3 ts vaniljesukker
- 200 g melkesjokolade
- 200 g melkesjokolade med daim
- 2 liter puffet ris
- flaksalt
Hakk sjokoladen
Ha smør, fløte og vaniljesukker i en stor kjele og varm det opp til det er smeltet. Ta kjelen av plata og tilsett sjokoladen, rør til den er smeltet. Tilsett puffet ris og rør sammen.
Kle ei langpanne på ca 30×40 cm med bakepapir og hell massen oppi, bre det utover. Strø litt flaksalt på toppen. Settes kjølig til det har stivnet. Del i biter