Veldig kjekt å ha porsjoner med pulled pork i fryseren, den kan brukes til så mye godt. Alt fra sandwich, salat, i burgerbrød, på pizza og mye annet. Bruk helst svinenakke men får du ikke tak i det kan stek brukes, fjern da svoren. Pr. kg kjøtt 2 ss brunt sukker 1 ss røkt paprika 1,5 – 2 ts salt 1/2 ts sort pepper 1/2 ts hvitløkspulver 1/2 ts løkpulver 1/2 ts chili grovmalt (krydder) 1 dl øl Bland krydder og sukker sammen og gni kjøttet inn med det. Legg i ei form, dekk med plast og sett i kjøleskapet natta over. Fjern plasten og legg kjøttet over i ei ildfast form, hell på øl. Dekk forma med lokk eller alu.folie Stekes på 110 grader til kjernetemperatur ca 85, hos meg tar det ca 8 timer. La kjøttet hvile 20 minutter. Løft kjøttet ut og riv det fra hverandre med 2 gafler. Tilsett litt av krafta, akkurat nok til at kjøttet føles fuktig. Avkjøles helt og fryses i porsjoner.
Kopier og lim inn denne URL-en i ditt WordPress-nettsted for å bygge inn
Kopier og lim inn denne koden på nettstedet ditt for å bygge inn