Fugl,  Middag

Pulled chicken i pita

Å lage pulled kylling er egentlig en tidkrevende prosess, men jeg syns resultatet blir like bra om man bare steker kyllingfileter i panna. Og med rask tilberedning står middagen på bordet på kort tid.

Nok til 4 pitabrød

INGREDIENSER

  • 2 kyllingfileter

Enkel bbq saus:

  • 1 dl ketchup
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss kaffe
  • Tabasco

Rør sammen ketchup, brunt sukker og kaffe. Smak til med tabasco. Sett til side.

Kyllingfiletene gjennomstekes på medium varme i ei stekepanne. Krydre med salt og pepper.

Løft kyllingfiletene ut at panna og riv kjøttet fra hverandre ved hjelp av 2 gafler. Ha kjøttet tilbake i panna og hell over bbq sausen. Rør sammen og la alt bli varmt.

Salat:

  • 2 hjertesalater
  • 5-6 ss naturell yoghurt
  • 1 ts flytende honning
  • Pepper

Finsnitt hjertesalat og bland inn yoghurt og honning. Smak til med pepper.

Lag et snitt i pitabrødet og ha i salat og kylling. Litt finsnittet rødløk og noen tomatskiver er godt til.

Ønsker du å lage pitabrød selv finnes det oppskrift her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *