Fugl,  Middag

Pulled chicken

Saktestekt og revet kylling med en god krydderblanding. Enkelt å lage, kan lages i god tid og også fryses. Passer til f.eks pizza, sandwich, i hamburgerbrød, taco, salater, quesadilla og masse, masse mer

INGREDIENSER

  • 500 g kyllingfilet
  • 1 ss salt
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts chilipulver
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 2 ts paprikapulver
  • 1/4 ts svart pepper

Lag dype snitt i kyllingfiletene og legg dem i ei ildfast form.

Bland sammen krydderne og hell det over kyllingfiletene, gni det godt inn. Ringle over litt olje, ca 1 ss.

Stekes midt i ovn på 150 grader i ca 1 time.

Bruk 2 gafler og riv kjøttet fra hverandre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *