Kjøtt,  Middag

Potet og pølsegrateng

En enkel og god hverdagsmiddag. Her har jeg brukt grillpølser men røkte kjøttpølser kan også brukes.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 5 grillpølser
  • 1 liten løk
  • 1/2 pose frosne grønnsaker
  • Ca 300 g poteter
  • 2 dl fløte
  • 1 dl melk
  • Salt og pepper
  • Revet ost

Tin de frosne grønnsakene og legg det i ei ildfast form. Skrell og del løk i mindre biter, del pølse i biter. Stek pølse og løk lett i ei stekepanne og ha det over i forma sammen med grønnsakene.

Skrell potetene og del dem i skiver. Kok opp fløte og melk, legg i potetene og kok til potetene er nesten møre. Fordel dette over i den ildfaste forma

Strø på litt ost og stek midt i ovnen på 225 grader i ca 20 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *