Potet og pølsegrateng
13. oktober 2019
En enkel og god hverdagsmiddag. Her har jeg brukt grillpølser men røkte kjøttpølser kan også brukes.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 5 grillpølser
- 1 liten løk
- 1/2 pose frosne grønnsaker
- Ca 300 g poteter
- 2 dl fløte
- 1 dl melk
- Salt og pepper
- Revet ost
Tin de frosne grønnsakene og legg det i ei ildfast form. Skrell og del løk i mindre biter, del pølse i biter. Stek pølse og løk lett i ei stekepanne og ha det over i forma sammen med grønnsakene.
Skrell potetene og del dem i skiver. Kok opp fløte og melk, legg i potetene og kok til potetene er nesten møre. Fordel dette over i den ildfaste forma
Strø på litt ost og stek midt i ovnen på 225 grader i ca 20 minutter.
Forrige