Kjøtt,  Middag

Pølselapskaus

En rask og god middag. Lapskaus er kjekt å lage når man har grønnsaker som begynner å bli litt slappe, rydde i kjøleskapet mat.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 2 gulrøtter
  • 4 poteter
  • 1/2 purre
  • 1/4 blomkål
  • 1/2 dl snarkokt makaroni
  • 200 g røkte kjøttpølser
  • 1 dl frosne erter
  • 6 dl vann + 1 buljongterning

Skrell og del poteter og gulrøtter i mindre biter. Del blomkål i buketter og purre i tykke skiver, del pølse i biter. Ha poteter og gulrøtter i en kjele sammen med vann og buljongterning. Kok opp og la det småkoke i ca 10 minutter. Tilsett blomkål, purre og makaroni og la det småkoke til alt er mørt. Tilsett pølse og erter og la det bli gjennomvarmt. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Bruker du melne poteter koker de i stykker og er dermed med på å jevne krafta.

Flatbrød er godt tilbehør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *