Pølsegryte
6. september 2019
En rask og god middag, passer like godt både hverdager og helg.
3 porsjoner
- 300 g røkte kjøttpølser
- 100 g makaroni
- 1/4 brokkoli
- 1/2 løk
- 1 buljongterning
- 1 boks hakkede tomater (polpa)
- 2 ss creme fraiche
Kok makaroni etter anvisning på pakken, hell av vannet.
Skrell og hakk løk, del brokkoli i små buketter og pølse i biter.
Ha løk og brokkoli i en kjele med litt smør og la det surre til løken er myk. Tilsett pølse og la den surre med et par minutter. Tilsett buljong, tomater og creme fraiche, rør godt og la det småkoke til brokkolien er ferdig. Rør inn den kokte makaronien. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Loff er godt ved siden av, ønsker du å bake den selv finnes oppskrift her
Forrige
Suksesskake
Nyere