Kjøtt,  Middag

Pølse og mos i form

Pølse og potetmos er helt vanlig å spise til middag. Hva med å piffe opp den noe trauste retten? Dette er enkelt og godt.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 500 g poteter
  • 2 ss smør
  • 1/2 dl melk
  • 1 egg
  • 100 g revet ost
  • Salt og pepper

Skrell og del potetene i mindre biter og kok dem møre i vann. Hell av vannet og mos dem med en potetstapper. Rør inn smør, melk og egg. Rør inn osten og smak til med salt og pepper, ha mosen i ei ildfast form.

  • 2 stilker vårløk eller 5 cm purre
  • 300 g pølse
  • 10 cherrytomater eller 2 tomater
  • Oregano
  • 100 g revet ost

Finsnitt vårløk/purre, del pølsene i mindre biter og del cherrytomatene i 2, vanlige tomater skjæres i skiver. Fordel dette oppå mosen, strø på litt oregano og avslutt med revet ost. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter.

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *