Pasta med skvallerkål
30. mai 2020
Man trenger ikke dyrke alt man skal spise, noe vokser av seg selv. Skvallerkål er ingen dans på roser å få i hagen, heldigvis er den spiselig og den smaker faktisk veldig godt. Bruk kun de lyse unge bladene, de smaker best.
1 porsjon
INGREDIENSER
- 125 g spagetti
- 1 lite fedd hvitløk
- 5 cm purre
- 2 håndfuller skvallerkål, ca 25 gram
- 0,75 dl fløte
- 0,25 dl kokevann fra pastaen
- 1 ss creme fraiche
- 2 ss revet parmesan
- Salt og pepper
Kok spagettien etter anvisning på pakken.
Skyll skvallerkålen godt, klem ut vannet
Skrell og finhakk hvitløk, finsnitt purre. Fres dette i ei stekepanne til det er mykt, tilsett skvallerkål og la det surre til skvallerkålen faller sammen. Tilsett fløte, kokevann og creme fraiche, la det surre et par minutter til det tykner. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper. Vend inn spagetti og server straks. Litt revet parmesan på toppen gir ekstra god smak.
Forrige