Fisk,  Middag

Panert ørret med coleslaw

Alt trenger ikke være så komplisert for at det skal bli godt, litt panering på fisken gjør den knasende god.

Ørret kan byttes med laks

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 250 g ørretfilet
  • 1 egg
  • 2 ss hvetemel
  • Salt og pepper
  • 1 dl panko
  • 1 ss revet parmesan
  • 3 ss finhakket persille

Skyll og tørk fisken og del den i strimler.

Visp sammen egget og ha det i ei skål

Bland hvetemel, salt og pepper i ei skål

Bland panko, parmesan og persille i ei skål

Dypp fisken først i melet, så i egg og tilslutt i pankoblandingen. Stekes gyllen på begge sider i ei stekepanne.

COLESLAW

  • 150 g nykål eller hodekål
  • 1 liten gulrot
  • 6 ss majones
  • 1,5 – 2 ts dijonsennep
  • 1 ts honning
  • 1 ts sitronsaft
  • Pepper

Skrell gulrot og finsnitt den og kål. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med pepper.

Kokte poteter er godt til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *