Panert kylling i lefser
3. november 2019
2-3 porsjoner
INGREDIENSER
- 2 kyllingfileter
- 1 dl hvetemel
- Salt og pepper
- 1 ts hvitløkspulver
- 1/2 ts chilipulver
- 2 egg
- 2 dl panko
- 2 ss finhakket persille
Del kyllingfiletene i strimler.
Bland mel, salt, pepper, hvitløkspulver og chilipulver sammen i en brødpose. Ha kyllingstrimlene i og vend godt rundt så kyllingen er dekt av melblandingen.
Pisk eggene lett sammen i en liten bolle og dypp kyllingen så i dette.
Ha panko og persille i en bolle og vend kyllingen tilslutt i dette.
Stek kyllingstrimlene i ei stekepanne til de er gylne på begge sider og gjennomstekte.
I tillegg trengs:
- 4 ss rømme
- 3 ss mango chutney
- Tortillalefser
- Salatblader
- Rødløk
- Tomat
Bland rømme og mango chutney sammen.
Legg salatblader, tomatbåter og rødløk på ei lefse. Ha på kylling og topp med rømme og chutneyblandingen. Rull sammen og nyt.
Ønsker du å lage lefsene selv har jeg brukt denne
Forrige
Bacon Mac and Cheese
Nyere