En frisk og knallgod pai. Denne er så god så det er nesten umulig å ikke spise opp alt på en gang
BUNN
300 g digestive
2 ss brunt sukker
100 g smør
Kjør kjeks og brunt sukker i en foodprossesor til en finkornet masse. Smelt smøret og rør det inn. Trykk blandingen ut i ei paiform på ca 27 cm. Stekes midt i ovn på 180 grader ca 10 minutter. Avkjøl
150 g bringebær
1 boks søt kondensert melk
4 eggeplommer
Saft og finrevet skall (kun det gule) av 1 sitron
Legg bringebær utover den avkjølte bunnen, jeg brukte frosne rett fra frysa. Miks sammen resten og hell over.
Stekes midt i ovn på 180 grader i 10-15 minutter, den skal stivne. Avkjøles helt før den settes i kjøleskapet minimum 2 timer.
Pynt med pisket krem, bringebær og sitronskall rett før servering.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok