Pai med bringebær og sitron
15. april 2022
En frisk og knallgod pai. Denne er så god så det er nesten umulig å ikke spise opp alt på en gang
BUNN
- 300 g digestive
- 2 ss brunt sukker
- 100 g smør
Kjør kjeks og brunt sukker i en foodprossesor til en finkornet masse. Smelt smøret og rør det inn. Trykk blandingen ut i ei paiform på ca 27 cm. Stekes midt i ovn på 180 grader ca 10 minutter. Avkjøl
- 150 g bringebær
- 1 boks søt kondensert melk
- 4 eggeplommer
- Saft og finrevet skall (kun det gule) av 1 sitron
Legg bringebær utover den avkjølte bunnen, jeg brukte frosne rett fra frysa. Miks sammen resten og hell over.
Stekes midt i ovn på 180 grader i 10-15 minutter, den skal stivne. Avkjøles helt før den settes i kjøleskapet minimum 2 timer.
Pynt med pisket krem, bringebær og sitronskall rett før servering.
Forrige