Baking,  Kaker

Pai med bringebær og sitron

En frisk og knallgod pai. Denne er så god så det er nesten umulig å ikke spise opp alt på en gang

BUNN

  • 300 g digestive
  • 2 ss brunt sukker
  • 100 g smør

Kjør kjeks og brunt sukker i en foodprossesor til en finkornet masse. Smelt smøret og rør det inn. Trykk blandingen ut i ei paiform på ca 27 cm. Stekes midt i ovn på 180 grader ca 10 minutter. Avkjøl

  • 150 g bringebær
  • 1 boks søt kondensert melk
  • 4 eggeplommer
  • Saft og finrevet skall (kun det gule) av 1 sitron

Legg bringebær utover den avkjølte bunnen, jeg brukte frosne rett fra frysa. Miks sammen resten og hell over.

Stekes midt i ovn på 180 grader i 10-15 minutter, den skal stivne. Avkjøles helt før den settes i kjøleskapet minimum 2 timer.

Pynt med pisket krem, bringebær og sitronskall rett før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *