Ostekake i glass med hvit sjokolade og bjørnebær
31. juli 2019
Ostekake i glass, den raskeste måten å få kake på, og hvem liker ikke det. Det passer like godt som små porsjonskaker som dessert.
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 300 g frosne bjørnebær
- 1/2 dl vann
- 50 g sukker
- 2 ts potetmel + litt vann
Ha bær og vann i en kjele og kok opp. Tilsett sukker og la det koke et par minutter. Rør potetmel ut i litt vann og hell oppi og gi et raskt oppkok. Avkjøl helt.
- 100 g hvit sjokolade
- 200 g philadelphia
- 2 dl fløte
- 1 pk oreokjeks
Smelt sjokoladen og avkjøl den.
Ha philadelphia og fløte i en bolle og pisk det til en myk krem. Tilsett den avkjølte sjokoladen og pisk det raskt sammen.
Hakk oreokjeks
Legg oreokjeks, ostemasse og bjørnebær lagvis i glass eller skåler.
Kjeksen blir fort myk så desserten bør ikke monteres før rett før den skal spises.
Forrige
Løvstek
Nyere