One pot – kylling og ris
10. januar 2020
Alt i en gryte mat er ikke bare godt men også veldig praktisk. Ha alt i samme gryta og la det småkoke til alt er ferdig. Lite oppvask blir det også.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 2 kyllingfileter
- 1 liten løk
- 1 fedd hvitløk
- 150 g ris
- 4 dl kraft eller vann + 1 buljongterning
- 1 dl fløte
- 100 g revet ost
- En håndfull hakket persille
- Pepper og timian
Del kyllingfiletene i mindre biter. Skrell og del løk i skiver og finhakk hvitløk. Ha dette i gryta og stek det til løken er myk. Ha i ris og la det steke med et lite minutt. Ha i kraft og fløte, smak til med pepper og timian. La det småkoke til risen er ferdig. Rør innimellom så det ikke svir seg i bunnen. Rør inn ost og la den smelte. Rør inn persille rett før servering.
Server med salat og gjerne et godt brød.
Forrige