Fugl,  Middag

One pot – kylling og ris

Alt i en gryte mat er ikke bare godt men også veldig praktisk. Ha alt i samme gryta og la det småkoke til alt er ferdig. Lite oppvask blir det også.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 2 kyllingfileter
  • 1 liten løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 150 g ris
  • 4 dl kraft eller vann + 1 buljongterning
  • 1 dl fløte
  • 100 g revet ost
  • En håndfull hakket persille
  • Pepper og timian

Del kyllingfiletene i mindre biter. Skrell og del løk i skiver og finhakk hvitløk. Ha dette i gryta og stek det til løken er myk. Ha i ris og la det steke med et lite minutt. Ha i kraft og fløte, smak til med pepper og timian. La det småkoke til risen er ferdig. Rør innimellom så det ikke svir seg i bunnen. Rør inn ost og la den smelte. Rør inn persille rett før servering.

Server med salat og gjerne et godt brød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *