Frokost/lunsj,  Jul,  Kjøtt,  Middag

Medisterpølse med godt tilbehør

Her har jeg brukt en hel ring med julepølse men har man igjen rester er den perfekt å bruke her. Sett hele panna på bordet, server brød ved siden av og man har en knallgod lunsj. Ønsker man heller poteter og saus til er det også godt.

2-3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1 medisterpølse/julepølse
  • 100 g rosenkål
  • 1/2 løk
  • 1 eple
  • 10 svisker
  • Salt og pepper

Brukes fersk rosenkål bør den gis et oppkok, frossen trenger bare å tines.

Del rosenkål i 2 eller 4, finsnitt løken og del eplet i båter.

Stek medisterpølsa godt på den ene siden, snu den og legg i resten av ingrediensene. La det surre på medium varme til alt er stekt og gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *