Kyllingpita med rømmedressing
16. juli 2019
Pitabrød er utrolig anvendelig og kan fylles med nesten hva som helst. Kylling og en digg dressing er en av mine favoritter.
Til 4 pitabrød
INGREDIENSER
- 2 kyllingfileter
- 2 fedd hvitløk
- 3 ss soyasaus
Del kylling i små biter og finhakk hvitløken. Stek kyllingen i ei stekepanne til den er gjennomstekt. Tilsett hvitløk og soyasaus og rør det raskt sammen
RØMMEDRESSING
- 1,5 dl rømme
- 1 fedd hvitløk – finhakket
- 1 ts limesaft
- Salt og hvit pepper
Bland sammen og smak til med salt og hvit pepper
I tillegg trengs pitabrød og diverse grønt, feks rapidsalat, rødløk, paprika, agurk og tomat.
Lag et snitt i pitabrødet og legg kylling og grønt lagvis, topp med dressing.
Jeg lagde egne pitabrød og ønskes oppskrift på det finnes den her
Forrige
Enkel kyllingpanne
Nyere