Fugl,  Middag

Kylling og kikerter i karrisaus

En smakfull og god middag. Mengden karri justerer man etter egen smak.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 2 kyllingfileter
  • 1 løk
  • 1 ts karri
  • 1 boks kikerter
  • 100 g frossen spinat
  • 3 dl vann
  • 1 ts maisenna
  • 1 buljongterning

Tines spinaten går det raskere å få middagen ferdig men den kan legges i frossen.

Skrell og hakk løk, del kyllingfiletene i biter. Stek dette til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett karri og la det surre litt for å få frem smaken. Rør maisenna ut i vannet og hell oppi, smuldre i buljongen. Skyll kikertene og tilsett sammen med spinaten. Kok opp og la det småkoke til det tykner og alt er gjennomvarmt.

Server med ris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *