
Krumkaker
20. august 2019


Ca 30 stk
INGREDIENSER
- 3 egg
- Sukker
- Smør
- Hvetemel
- 6 ss kaldt vann
Vei eggene med skallet på. Vei opp samme mengde med sukker, smør og hvetemel.
Smelt smøret og avkjøl det. Pisk egg og sukker til eggedosis og vend inn hvetemel og avkjølt smør. Rør inn kaldt vann.
Stekes i krumkakejern, bruk ca 1 ss per kake. Rulles med en gang de kommer ut av jernet. Har du ikke krumkakeruller bruk skaftet på ei sleiv.
TIPS: røra tykner litt av å stå, rør da inn 2-3 ss kaldt vann og kakene blir tynnere.
Oppbevares i en tett kakeboks av metall på et kjølig rom. Holdbare i flere uker.

Forrige
Smørbart laksepålegg

Nyere
Grytebrød - halvgrovt
Du vil kanskje også like

Kantarellpai
26. september 2019
Fingerkrem
14. desember 2020