Frokost/lunsj

Kremet pastasalat med skinke

En enkel og god lunsj, gjerne med godt brød til. Er også godt på brødskiva eller i matboksen.

4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 200 g pastaskruer
  • 1 blomkål
  • 1 boks bogskinke/picnicskinke
  • 1 liten boks mais
  • 10 cm purre
  • 1 rødt eple
  • 1 boks rømme (3 dl)
  • 1 pose majones (115 g)
  • Salt og hvit pepper

Kok pastaen etter anvisning på pakken og hell av vannet. Skyll i kaldt vann så den ikke klistrer seg sammen. Avkjøl helt.

Del blomkål i buketter og kok de møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og avkjøl helt.

Del skinke og eple i mindre biter og finsnitt purre. Bland sammen rømme og majones og rør inn alle ingrediensene. Smak til med salt og hvit pepper.

La den stå litt i kjøleskapet å trekke smak før den spises.

Holdbar noen dager i kjøleskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *