Frokost/lunsj

Kremet pastasalat med ørret

Kremet pasta er veldig godt som lunsj, litt godt brød til hører med. Passer også godt som middag på varme sommerdager.

Ørret kan byttes med laks

4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 250 g ørretfilet, skinn og benfri
  • 200 g pastaskruer
  • 3 stilker vårløk
  • 1/2 brokkoli
  • 1 liten grønn paprika
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 2-3 ts sitronsaft
  • Salt og pepper

Del fisken i terninger og stek dem, krydre med salt og pepper. Avkjøles helt

Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøles helt

Del brokkoli i buketter og gi dem et raskt oppkok. Avkjøles helt

Finsnitt vårløk og paprika.

Ha alt i en bolle. Rør sammen creme fraiche og sitron og hell over, bland alt sammen. Smak til med salt og pepper.

Blir best om den får stå litt i kjøleskapet og trekke smak.

Holdbar 2-3 dager i kjøleskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *