Kjøttpudding med ost og bacon
4. september 2019
4-6 porsjoner
INGREDIENSER
- 400 g kjøttdeig
- 400 g kjøttdeig av svin
- 1/2 løk
- 2 dl persille
- 200 g hvitost
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 2 egg
- 3 ss potetmel
- Ca 12 skiver bacon
Bruker du kjøttdeig som er tilsatt salt kan du halvere eller droppe saltet.
Hakk løk og persille. Del osten i terninger. Ha alt unntatt bacon i en bolle og kna det sammen. Smør ei brødform lett og kle den med bacon
Ha blandingen oppi og trykk det lett sammen. Brett baconet over så det dekker helt
Stekes midt i ovnen på 150 grader i 1-1,5 time. Hvelv den over på ei fjøl og skjær i skiver. Det blir litt kraft i forma og det kan has i sausen for ekstra god smak.
Potetmos, grønnsaker, brun saus og tyttebær er godt til.
Forrige
Pai med vaniljekrem og fersken
Nyere