Kjøtt,  Middag

Kjøttpudding med ost og bacon

4-6 porsjoner

INGREDIENSER

  • 400 g kjøttdeig
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1/2 løk
  • 2 dl persille
  • 200 g hvitost
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 2 egg
  • 3 ss potetmel
  • Ca 12 skiver bacon

Bruker du kjøttdeig som er tilsatt salt kan du halvere eller droppe saltet.

Hakk løk og persille. Del osten i terninger. Ha alt unntatt bacon i en bolle og kna det sammen. Smør ei brødform lett og kle den med bacon

Ha blandingen oppi og trykk det lett sammen. Brett baconet over så det dekker helt

Stekes midt i ovnen på 150 grader i 1-1,5 time. Hvelv den over på ei fjøl og skjær i skiver. Det blir litt kraft i forma og det kan has i sausen for ekstra god smak.

Potetmos, grønnsaker, brun saus og tyttebær er godt til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *