Kjøtt,  Middag

Kjøttdeiggryte

3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 løk
  • 100 g sopp
  • 4 dl vann
  • 1 buljongterning
  • 1 dl fløte
  • 3 ss creme fraiche
  • 2 ss tomatpure
  • Maisenna

Del løk og sopp i biter. Stek kjøttdeig, løk og sopp og ha det over i ei gryte. Kok ut panna med litt av vannet og hell i gryta. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke noen minutter. Jevn gryta med litt maisenna rørt ut i vann. Smak til med salt og pepper.

Potetmos eller ris og salat eller kokte grønnsaker er godt til.

Potetmos: skrell og del 6 store poteter i mindre biter. Kok de møre i vann. Hell av vannet og mos potetene. Rør inn 2 ss smør og spe med melk eller fløte til en tykk mos. Smak til med salt og hvit pepper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *