Kjøtt,  Middag

Karbonader i fløtesaus

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • Salt og pepper
  • 1/2 dl fløte

Blandes godt sammen, del i fire like deler og form til karbonader. Stekes i smør i ei stekepanne, 2 minutter på hver side. Løft ut karbonadene og legg til side.

  • 1 løk
  • 2 dl kraft eller vann + 1 buljongterning
  • 1 dl fløte

Skrell og del løken i to, skjær i skiver. Ha løken over i stekepanna og stek løken gyllen. Tilsett mer smør hvis nødvendig.

Ha i vann, buljong og fløte. Kok opp og senk temperaturen til litt under middels varme, legg i karbonadene og la det småkoke til karbonadene er ferdig, 10-15 minutter. Snu karbonadene et par ganger underveis. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Serveres med kokte poteter, grønnsaker og tyttebærsyltetøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *