Pølse i brød er manges favoritt på travle dager. Hvorfor ikke lage alt i ett og ha de ferdige i fryseren. Passer også like godt til lunsj, som turmat eller til barnebursdag.
20 stk
INGREDIENSER
4 dl lunkent vann
1 pose tørrgjær
2 ss nøytral olje
1 ss sukker
1 ts salt
1 egg
200 g revet ost
650 g hvetemel
Ha alt i en bolle og elt med kjøkkenmaskin i 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter.
I tillegg trengs
20 grillpølser
Egg til pensling
Sesamfrø
Ha deigen på melet underlag og kna den lett sammen og del deigen i 20 deler. Trill hver del til lange pølser og surr rundt grillpølsene.
Legg de på et stekebrett med bakepapir, dekk med et klede og etterhev ca 45 minutter. Pensle med egg og strø på sesamfrø. Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter. Avkjøl på rist
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok