Innbakte pølser
8. juli 2019
Pølse i brød er manges favoritt på travle dager. Hvorfor ikke lage alt i ett og ha de ferdige i fryseren. Passer også like godt til lunsj, som turmat eller til barnebursdag.
20 stk
INGREDIENSER
- 4 dl lunkent vann
- 1 pose tørrgjær
- 2 ss nøytral olje
- 1 ss sukker
- 1 ts salt
- 1 egg
- 200 g revet ost
- 650 g hvetemel
Ha alt i en bolle og elt med kjøkkenmaskin i 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter.
I tillegg trengs
- 20 grillpølser
- Egg til pensling
- Sesamfrø
Ha deigen på melet underlag og kna den lett sammen og del deigen i 20 deler. Trill hver del til lange pølser og surr rundt grillpølsene.
Legg de på et stekebrett med bakepapir, dekk med et klede og etterhev ca 45 minutter. Pensle med egg og strø på sesamfrø. Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter. Avkjøl på rist
Fine å fryse
Forrige
Risk
Nyere