Knallgode som tilbehør til middag og salat. 16 stk INGREDIENSER 2 dl melk 3 dl vann 1 pose tørrgjær 1/2 ts salt 50 g romtemperert smør i terninger 700 g hvetemel Varm melk og vann til det er fingervarmt. Ha det i bakebollen sammen med resten og elt med kjøkkenmaskin i 10 minutter. Dekk bollen med plast og hev til dobbel størrelse. Lag fyllet mens deigen hever 50 g smør 2 fedd finhakket hvitløk 1/2 håndfull hakket persille 100 g revet ost Smelt smøret og tilsett hvitløk og persille. La det avkjøles litt. Hell deigen på melet underlag og kjevle den ut til et rektangel på ca 50×30. Smør på fyllet og strø på osten. Brett deigen i to fra langsiden, den blir da 50×15 cm. Del i 16 remser, tvinn remsene og og rull dem sammen som et sneglehus. Legges på et stekebrett med bakepapir, legg over et klede og etterhev ca 40 minutter. Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter. Avkjøl på rist. Fine å fryse.
Kopier og lim inn denne URL-en i ditt WordPress-nettsted for å bygge inn
Kopier og lim inn denne koden på nettstedet ditt for å bygge inn