Gratinert kylling og pastaform
10. januar 2020
Mange gode smaker i en form. Enkelt og godt.
3-4 porsjoner
INGREDIENSER
- 2 kyllingfileter
- 1/2 pk bacon
- 1 liten løk
- 1 fedd hvitløk
- 200 g pastaskruer
- 1 boks hermetiserte tomater (ca 400g)
- 1 dl vann
- 1 buljongterning
- Pepper og timian
- 100 g revet ost
Kok pastaskruer etter anvisning på pakken.
Del kyllingfilet og bacon i mindre biter. Skrell løk og hvitløk og finhakk dette. Stek alt dette til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett tomat, vann og buljongterning. Smak til med pepper og timian. La det småkoke til det tykner litt, ca 5 minutter. Rør inn pasta og hell alt i ei ildfast form. Strø på ost og stek det på midterste rille på 225 grader til osten er smeltet og gyllen.
Server med salat og brød.
Forrige
2 kommentarer
Erling Lund
En fryktelig FIN side(er) nydelig å lese på sengen.
Gro
Tusen takk:) Kjekt å planlegge de neste måltidene der