Mild og god fiskegryte og med alt i en gryte er middagen rask å lage. Her kan man bruke både hvit og rød fisk, gjerne en blanding av begge. Serveres med brød eller flatbrød.
2-3 porsjoner
INGREDIENSER
250 g fisk
1 gul løk
300 g poteter
200 g gulrøtter
5 dl vann + 1 fiskebuljongterning
2 dl fløte
Maisenna
2 dl frosne erter
1 håndfullhakket persille
Skrell og finhakk løken, skrell og del poteter og gulrøtter i terninger. Del fisken i terninger.
Fres løken myk i en kjele med litt smør. Tilsett poteter, gulrøtter, vann, fløte og buljongterningen. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er nesten møre. Jevn gryta med litt maisenna rørt ut i litt vann. Skru ned varmen så det ikke koker og tilsett erter og fisk, la det trekke 5-10 minutter til fisken er ferdig. Smak til med salt og pepper. Rør inn persille rett før servering.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok
Én kommentar
Anne-Ma Berge
Denne fiskegryte gleder jeg meg virkelig til å lage👍Enkel og grei oppskrift og alt i en kasserolle 👌 og indigrenser jeg stort sett har i huset😊