Enchiladas med kylling
Dette er skikkelig kosemat. Brukes vel kanskje mest i helgene men innimellom er det jammen meg godt midt i uka også.
Jeg har juksa litt ved å bruke ferdig salsa men her er det ingenting i veien for å lage sin egen. Krydderne tilpasses egen smak så her er det bare å halvere eller doble mengden.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 4 tortillalefser
- 2 kyllingfileter
- 1 løk
- 1 fedd hvitløk
- 1 glass salsa
- Ca 100 g revet ost
- 1 ts chilipulver
- 1/2 ts spisskummen
- 1/2 ts paprikapulver
Skrell og finhakk løk og hvitløk, del kylling i biter. Stek alt til kyllingen er gjennomstekt. Hell oppi 2/3 av salsaglasset og 2/3 av osten, smak til med krydder. La det surre noen minutter så osten får smeltet skikkelig og alt blir tykt.
Fordel alt i lefsene, rull sammen og legg med skjøten ned i ei ildfast form. Fordel resten av salsaen og osten over.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter. En enkel salat og rømme er godt til.
Ønsker man å lage lefser selv finnes det oppskrift på det her