Cookies med pistasjnøtter og hvit sjokolade
6. juli 2019
Ca 18 stk
INGREDIENSER
- 100 g romtemperert smør
- 100 g hvitt sukker
- 50 g brunt sukker
- 1 egg
- 2 ts vaniljesukker
- 175 g hvetemel
- 1/2 ts natron
- 1 ts bakepulver
- 50 g hakkede pistasjnøtter – vekt uten skall
- 100 g hakket hvit sjokolade
Pisk smør og sukker til en kremete konsistens, rør inn egget. Resten vendes inn med ei sleiv eller lignende.
Bruk spiseskje og sett topper på et stekebrett med bakepapir. Ha god avstand, de flyter mye ut. Stekes midt i ovnen på 190 grader i ca 10 minutter. De skal såvidt begynne å få litt farge rundt kanten, og de skal være myke i midten. Avkjøles litt på stekebrettet før de flyttes forsiktig over på ei rist.
Forrige