Brødpudding med bringebær og sjokolade
10. juli 2019
Med litt tørt brød, boller eller julekake kan man lage denne supergode desserten. Serveres varm eller kald med vaniljesaus eller rød saus.
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 4 tykke skiver loff
- 2 dl melk
- 2 egg
- 2 ss sukker
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts kanel
Del loffskivene i store biter. Pisk sammen resten av ingrediensene og legg loffen oppi. La det ligge å trekke til loffen er gjennomtrukket av væska. Løft loffbitene ut og legg det i ei smurt ildfast form.
- 100 g bringebær
- 50 g mørk sjokolade – grovhakket
- Mandelskiver eller hakkede mandler
Fordel bringebær og sjokolade innimellom og oppå loffbitene. Strø på mandelskiver. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter.
Forrige