Bringebærcupcakes
24. juli 2019
12 stk
INGREDIENSER
- 2 egg
- 150 g sukker
- 50 g smør
- 200 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 1,5 dl melk
- Bringebær – frosne eller ferske
Smelt smøret og avkjøl det. Pisk egg og sukker til eggedosis og vend inn det tørre vekselvis med melk og smør. Fordel i muffinsformer og legg 3-4 bringebær på hver. Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 25 minutter. Avkjøl på rist
FROSTING
- 100 g bringebær
- 4 ss melis
Ha bringebær og melis i en bolle og mos det med en stavmikser, sil blandingen.
- 100 g romtemperert smør
- 100 g melis
- 125 g kremost naturell
- 1 ts vaniljesukker
Ha smør, melis, kremost og vaniljesukker i en bolle og miks det sammen med en håndmikser. Vend inn den silte bringebærsafta. Juster eventuelt med 1-2 ss melis hvis frostingen blir tynn.
Sprøyt eller smør frosting på de avkjølte muffinsene og pynt med bringebær. Oppbevares i kjøleskap