Baking,  Kaker

Bringebærcupcakes

12 stk

INGREDIENSER

  • 2 egg
  • 150 g sukker
  • 50 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1,5 dl melk
  • Bringebær – frosne eller ferske

Smelt smøret og avkjøl det. Pisk egg og sukker til eggedosis og vend inn det tørre vekselvis med melk og smør. Fordel i muffinsformer og legg 3-4 bringebær på hver. Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 25 minutter. Avkjøl på rist

FROSTING

  • 100 g bringebær
  • 4 ss melis

Ha bringebær og melis i en bolle og mos det med en stavmikser, sil blandingen.

  • 100 g romtemperert smør
  • 100 g melis
  • 125 g kremost naturell
  • 1 ts vaniljesukker

Ha smør, melis, kremost og vaniljesukker i en bolle og miks det sammen med en håndmikser. Vend inn den silte bringebærsafta. Juster eventuelt med 1-2 ss melis hvis frostingen blir tynn.

Sprøyt eller smør frosting på de avkjølte muffinsene og pynt med bringebær. Oppbevares i kjøleskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *