Skal man ha kylling til middag er det gjerne bretagnesaus man velger. Og det skjønner jeg godt, den sausen er knallgod, men har du prøvd å lage den selv? Det er slett ikke vanskelig og det tar ikke lenger tid enn posevarianten. Prøv da vel, tror ikke du kommer til å angre.
3-4 porsjoner
INGREDIENSER
2 sjalottløk
1/2 rød paprika
4 cherrytomater
1 fedd hvitløk
1 ts tomatpure
1,5 dl kyllingbuljong
1,5 dl fløte
Salt og pepper
Skrell løk og hakk den, paprika og tomater. Ha det i en kjele og la det surre med litt smør til løken begynner å bli myk.
Skrell hvitløk og hakk den. Tilsett den og tomatpure og la det surre ca 30 sekunder.
Tilsett buljong og fløte og la alt koke i 5 minutter. Kjør sausen glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok
Én kommentar
Victoria
Den var såååå god😍😍