Baking,  Kaker

Bananmuffins med rosiner

Innimellom får man ikke spist opp bananene før de blir brune, da er det kjekt å bake noe med dem. Bananmuffins er alltid godt og med litt rosiner i blir dem enda bedre. Rosiner kan byttes med annen tørket frukt eller hakket sjokolade.

12 stk

INGREDIENSER

  • 100 g romtemperert smør
  • 100 g sukker
  • 2 bananer
  • 2 egg
  • 1/2 dl melk
  • 50 g lettkokte havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts kanel
  • 150 g hvetemel
  • 100 g rosiner

Pisk smør og sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn egg, mos bananene med en gaffel og miks det inn. Pisk inn melka og de tørre ingrediensene. Bruk en slikkepott og vend inn rosinene tilslutt.

Fordel røra i 12 muffinsformer. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Avkjøles på rist. Kan fryses.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *