Bananmuffins med rosiner
16. november 2019
Innimellom får man ikke spist opp bananene før de blir brune, da er det kjekt å bake noe med dem. Bananmuffins er alltid godt og med litt rosiner i blir dem enda bedre. Rosiner kan byttes med annen tørket frukt eller hakket sjokolade.
12 stk
INGREDIENSER
- 100 g romtemperert smør
- 100 g sukker
- 2 bananer
- 2 egg
- 1/2 dl melk
- 50 g lettkokte havregryn
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts kanel
- 150 g hvetemel
- 100 g rosiner
Pisk smør og sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn egg, mos bananene med en gaffel og miks det inn. Pisk inn melka og de tørre ingrediensene. Bruk en slikkepott og vend inn rosinene tilslutt.
Fordel røra i 12 muffinsformer. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Avkjøles på rist. Kan fryses.
Forrige
Sammenlagte kaker
Nyere