Kremet pastasalat med kylling
27. juli 2019
Kremet pasta er noe jeg gjerne spiser til middag, spesielt på varme sommerdager. Kan tilberedes i god tid før man skal spise og den holder seg noen dager i kjøleskapet. Har man igjen litt rester er de perfekte som lunsj.
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 200 g pastaskruer
- 1/2 brokkoli
- 1/2 blomkål
- 1 pk bacon
- 400 g kokt eller stekt kylling, kald
- 3 stilker vårløk
- 1 boks rømme (3 dl)
- 1 pose majones (115 g)
- Salt og pepper
Kok pastaen etter anvisning på pakken, hell av vannet, skyll pastaen i kaldt vann og avkjøl helt.
Del brokkoli og blomkål i buketter og gi de et rast oppkok i lettsaltet vann. Hell av vannet og avkjøl helt.
Del bacon i mindre biter og stek det, blir det mye fett i panna hell vekk det, avkjøl helt.
Del kylling i mindre biter og finsnitt vårløk.
Ha alle ingrediensene i en bolle, bland sammen og smak til med salt og pepper.
Brød eller rundstykker er godt til
Forrige
Saftig sjokoladekake i langpanne
Nyere