Kremet pastasalat med skinke
23. juli 2019
En enkel og god lunsj, gjerne med godt brød til. Er også godt på brødskiva eller i matboksen.
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 200 g pastaskruer
- 1 blomkål
- 1 boks bogskinke/picnicskinke
- 1 liten boks mais
- 10 cm purre
- 1 rødt eple
- 1 boks rømme (3 dl)
- 1 pose majones (115 g)
- Salt og hvit pepper
Kok pastaen etter anvisning på pakken og hell av vannet. Skyll i kaldt vann så den ikke klistrer seg sammen. Avkjøl helt.
Del blomkål i buketter og kok de møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og avkjøl helt.
Del skinke og eple i mindre biter og finsnitt purre. Bland sammen rømme og majones og rør inn alle ingrediensene. Smak til med salt og hvit pepper.
La den stå litt i kjøleskapet å trekke smak før den spises.
Holdbar noen dager i kjøleskapet.
Forrige
Brytebrød med hvitløk
Nyere