
Ovnsstekte koteletter med tikka masala saus
26. september 2021
Koteletter kan tilberedes og smaksettes på mange måter. Personlig syns jeg de blir best ved at de stekes i ovn, jo lengre jo bedre. Saftig og gode koteletter med en knallgod saus passer like godt som søndagsmiddag som en god middag midt i uka
2-4 porsjoner
- 2-4 nakkekoteletter
- 2 dl fløte
- 1 dl creme fraiche
- 0,5 dl soyasaus
- 1 ts tikka masala curry paste
Brun kotelettene raskt på begge sider, krydre med salt og pepper. Legg dem i ei ildfast form
Visp de øvrige ingrediensene sammen og hell over kotelettene.
Stekes midt i ovn på 150 grader 2-3 timer. Snu kotelettene en gang underveis.
Løft ut kotelettene og pisk sammen sausen, den vil skille seg under steking men er lett å piske sammen. Smak til med salt og pepper og eventuelt mer tikka masala curry paste.
Server med kokte poteter og surkål eller rødkål

Forrige
Dobbel suksesskake
Du vil kanskje også like

Matpakkebrød
27. april 2020
Tortilla chips med kjøttdeig og ostesaus
19. oktober 2019