
Rundstykker med quinoa – eltefrie
Å sette en deig på kvelden og la den heve natta over gir saftig og god bakst. Disse er itillegg tilsatt quinoa og da blir de ikke bare ekstra sunne men også ekstra gode.
Ca 12 stk
INGREDIENSER
- 250 g kokt fullkornsquinoa
- 450 g hvetemel
- 1/2 ts tørrgjær
- 1/2 ts salt
- 1 ts sirup eller honning
- 5 dl vann
Bland sammen og dekk bollen med plast. La stå på benken natta over.
Fjern plasten og tilsett 200 g hvetemel, rør det godt sammen. Dekk med plast og etterhev 2 timer.
Legg et bakepapir på et stekebrett og strø litt mel oppå. Hvelv deigen oppå og strø litt mel over

Bruk ei deigskrape og kutt rundstykker

Flytt de litt så det blir litt plass mellom dem

Stekes midt i ovn på 225 grader i 15-18 minutter. Avkjøl på rist
Kan fryses

2 kommentarer
Keth Helen Halvorsen
For noen utrolig fantastiske oppskrifter


Takker så mye for deling
Gro
Tusen takk, så hyggelig å høre