Dessert, Frokost/lunsj Grøtvafler 12. mai 2021 Har man en rest med risgrøt kan den brukes i vaffelrøra. Vaflene blir gode og mettende Ca 14 plater INGREDIENSER 5 dl risgrøt, kald4 dl melk 2 egg3 ss sukker 50 g smeltet, avkjølt smør1 ts bakepulver 300 g hvetemel Ha alt unntatt grøt i en bolle og pisk det til en klumpfri røre. Miks inn grøt. La røra svelle 15 minutter før den stekes. Forrige Is med solbær og sjokolade Nyere Quinoa grøt Du vil kanskje også like Kylling og kikerter i karrisaus 17. oktober 2019 Peanøttsmør med sjokolade 14. juni 2020 Eggelikør 18. november 2019 Legg igjen en kommentar Avbryt svarDin e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Navn * E-post * Nettsted Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer. Kommentar Δ