Annet, Frokost/lunsj, Middag Ovnsomelett med skinke og purre 10. november 2020 Omelett er enkelt og godt. Bruk gjerne salat og brød til. 2 porsjoner INGREDIENSER 4 egg1/2 dl fløte 1 dl creme fraiche Salt Vispes godt sammen 100 g skinke 5 cm purre 100 g revet ost Del skinke i små biter og finsnitt purre. Ha dette over i eggeblandingen. Smør ei ildfast form. Jeg bruker ei lita paiform på ca 23 cm. Hell eggeblandingen oppi og strø på ost. Stekes midt i ovn på 200 grader i ca 25 minutter eller til eggestanden har stivnet. Forrige Kålstuing Nyere Serinakaker Du vil kanskje også like Brød i langpanne 27. september 2019 Pulled pork 9. desember 2021 Eltefritt Grytebrød – halvgrovt 5. juli 2019 Legg igjen en kommentar Avbryt svarDin e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Navn * E-post * Nettsted Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer. Kommentar Δ